av Aristocrisis | mai 25, 2009  

Gi Per Sandberg en gravemaskin

Som han sier det selv, “Gi meg en gravemaskin, så skal jeg gjøre det selv”. Kanskje vi skal starte en kronerulling her på VGBlurp for å gi han en slik, helst i god tid før jul?

Tenk så herlig om han faktisk kunne gjøre et ærlig dagsverk og hjelpe til i samfunnet. Muligens måtte han ha byttet ut den svart/brune skjorta med en fargesprakende kjæledress, men det går jo an å flekse litt. Vi kunne til og med gitt Siv Jensen en gravemaskin, slik at de kunne grave sammen. Eller så kunne hun vært arbeidsformann, og stått ved siden av og si fra med jevne mellomrom hvor provosert hun er over feks. Sandbergs arbeid.

Det hadde vel vært en bra løsning for hele landet. Tror ikke nasjonen har råd til å slippe slike folk til i utarbeidelse av budsjetter. Kutte skattene med 50 milliarder, øke veiutbyggingen med 20-30 milliarder, samt avskaffe alle bompenger. Kan ikke gå for nøye inn i disse tallene, for det er ikke nødvendig.

Man trenger bare å kaste et lite blikk på tallene for å se at dette er urealistisk politikk. Du kan legge til lønnsløft for sykepleiere og helsearbeidere, økte bevilgninger til forsvaret og flere andre utgiftshopp. Kort sagt er det “breiere fortau og gratis pizza til ungdommen”.

På lang sikt er det bedre om vi sponser Sandberg og Jensen med hver sin gravemaskin. Gaver til veldedige formål er skattefrie!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

la dem grave sine egne graver, og steike i eget fett!

Hepp!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Når Kristin Halvorsen klarte å sette sammen noe som liknet på et budsjett, så tror jeg de skal klare det Siv og Per Kristian også.

Riktignok kommer de til å hoppe bukk over kvoteringer for å få de rette sammensetningene, men det er heldigvis de fleste av oss bare glad for.

Og når det gjelder arbeid, så tror jeg Per Sandberg har gjort noen arbeidsslag mer enn de fleste blant apelederne.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Per Kristian klarer nok å snekre budsjett, men ikke hvis Siv skal rive ned byggverket i samme sekund. Men det står ikke særlig bra til ellers på borgerlig side. Det er enten AP eller FRP ved dette valget, dessverre. Eller sofaen, som har en tendens til å suge til seg flere og flere velgere. Men skulle jeg velge, ville jeg heller hatt Per Sandberg i gravemaskin enn i sofaen(eller Stortinget).

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00